Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Το Λόμπι της Δραχμής και η παγίδα στον Ελληνικό λαό.....

Πιστεύω ότι για τους περισσότερους από εσάς δεν είναι η πρώτη φορά που ακούτε για το Λόμπι της δραχμής. Όπως είμαι και σίγουρος πως οι περισσότεροι γνωρίζετε πως το λόμπι αυτό δεν αποτελείται μόνο από Έλληνες επιχειρηματίες που έχουν τα λεφτά τους έξω και επιθυμούν να τα πενταπλασιάσουν σε μία νύχτα μεγαλώνοντας την αγοραστική τους δύναμη έως και 10 φορές σε βάθος χρόνου σε σχέση με σήμερα.

Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή για να δούμε ποιοι είναι αυτοί που στήριξαν τον Αλέξη Τσίπρα, πήραν ένα κόμμα του 4% και το έκαναν κυβέρνηση, για ποιους λόγους, ποιοι ωφελούνται, ποιοι χάνουν και ποιοι κερδίζουν. Καθώς επίσης να δούμε γιατί είναι ίσως το χειρότερο παιχνίδι που έχει παιχτεί ποτέ στις πλάτες του λαού χωρίς να το έχει πάρει χαμπάρι και μάλιστα με τις ευλογίες του.



Σίγουρα δεν είναι τυχαίο πως όλα τα κέντρα που κατέχουν βήμα δημόσιου λόγου προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο Αλέξης και ο Γιάννης με ένα ν είναι οι μεγάλοι ηγέτες που θα σώσουν την Ελλάδα με τις πολιτικές του 80 και τον λόγο του Ανδρέα. Έναν λόγο που έμελλε να είναι η αρχή της καταστροφής μας και η αιτία που φτάσαμε σήμερα εδώ που φτάσαμε.

Είναι προφανές πως αυτός ο πρόεδρος του Δεκαπενταμελούς, που δεν έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή του και τον ετοίμαζαν από 15 χρονών να αναλάβει να παίξει αυτό τον ρόλο είναι ο πλέον ακατάλληλος για την θέση που βρίσκεται και καθόλου τυχαία η χρονική περίοδο που ανέλαβε. Είναι επίσης προφανές πως όλοι όσοι τον στελεχώνουν προέρχονται από τα κέντρα της διεθνούς εξουσίας Τζόρτζ Σόρος και αγορών , οίκων, στοών κλπ και  σίγουρα δεν εργάζονται για το καλό της Ελλάδας και των Ελλήνων.

Μάλιστα μετά την πρωτοφανή για τα Ελληνικά χρονικά συγκέντρωσης υπέρ μίας κυβέρνησης ή οποία με μαθηματική ακρίβεια οδηγεί την χώρα στα βράχια ο ιστορικός του μέλλοντος θα έχει να γράψει πολλά για το φαινόμενο νεο Έλληνας καθώς επίσης και η ψυχιατρική πάρα πολλά θέματα να ερευνήσει και προς ανάλυση.

Αυτό το λόμπι λοιπόν της δραχμής που επιθυμεί την καταστροφή της χώρας για ευνόητους λόγους τις τελευταίες μέρες έχει επιδοθεί μέσα από ελεγχόμενα ΜΜΕ και κανάλια στην πλύση εγκεφάλου του Ελληνικού λαού πως το 72% των Ελλήνων στηρίζουν την κυβέρνηση αυτοκτονίας. Φυσικά ούτε αυτό είναι τυχαίο, άλλωστε τι το καλύτερο για αυτούς την όποια καταστροφή να την χρεωθεί ο λαός αφού ήταν η επιθυμία του.....

Αλλά για να μην σας κουράζω περισσότερο θα γίνω πιο σαφής και θα αναλύσω ποιοι κερδίζουν, ποιοι χάνουν και γιατί , από όλη αυτήν την ιστορία καθώς επίσης και τους λόγους. Τότε ίσως καταλάβετε πολλοί το βρόμικο παιχνίδι που έχει στηθεί σε βάρος της χώρας και των Ελλήνων.

Ποιοι κερδίζουν :

Φυσικά κερδίζουν οι Επιχειρηματίες Έλληνες και ξένοι που έχουν χρήματα έξω, συνάλλαγμα ή δραστηριότητα στο εξωτερικό και θέλουν να επενδύσουν στην χώρα. Το κέρδος τους το μεγάλο θα προέλθει φυσικά από την συναλλαγματική διαφορά, τον μεγάλο πληθωρισμό που θα έχει χώρα, το αδύναμο νόμισμα χωρίς αντίκρισμα έναντι του δικού τους Δολαρίου ή Ευρώ, που θα είναι το ισχυρό με αποτέλεσμα ότι θα έπρεπε να αγοράσουν σήμερα με κόστος 1 ευρώ θα το πάρουν με 20 λεπτά του Ευρώ αύριο.

Επίσης δεν κερδίζουν μόνο οι επιχειρηματίες, Κερδίζουν και κράτη ή εταιρίες ελεγχόμενες από αυτά. Όπως για παράδειγμα αυτοί που θα πάρουν τον φυσικό πλούτο στο 1/5 της τιμής σε σχέση με σήμερα. Θα τον πάρουν μάλιστα και με μεγαλύτερη ευκολία από σήμερα καθώς η πραγματική εξαθλίωση και όχι η δήθεν που πιστεύουμε  τώρα θα καταστήσει επιτακτική ανάγκη την πώληση όλου του πλούτου μας για ένα σακί φακές.

Ακόμα όφελος θα έχουν τόσο η Ευρώπη της οποίας ο βοράς έχει καταλάβει πως οι χώρες του νότου και των Βαλκανίων δεν θέλουν και δεν έχουν την διάθεση να αλλάξουν τρόπο ζωής από το παίρνω δανεικά και καταναλώνω ή σπαταλάω, αντί του κάνω ανάπτυξη και παράγω και έτσι θα τους βοηθήσει να αποκοπούν και να δημιουργήσουν την ένωση των 8 με το ισχυρό νόμισμα. Και να δουλεύουν στο τέλος οι άλλοι για αυτούς για πολύ λιγότερα χρήματα από ότι σήμερα. Αλλά και η Αμερική ή οποία θέλει να ανακτήσει την επικυριαρχία της σε πολλές χώρες που ήταν εξαρτώμενες από το δολάριο σαν το διεθνές νόμισμα συναλλαγών και τις δάνειζαν με επιτόκια του 15 και 20 % όπως την δεκαετία του 80 και τις έχασαν με την δημιουργία της Ευρωζώνης. Φυσικά η Αμερική είναι η πρώτη που επιθυμεί κάτι τέτοιο μιας και είναι ο μεγαλύτερος παίκτης παγκοσμίως στα ενεργειακά με το νόμισμα της πιο αδύναμο έναντι του ευρώ σήμερα και κατ΄επέκταση μεγαλύτερο κόστος για αυτή όσο αφορά την αγορά και εκμετάλλευση του πλούτου μας με ευρώ.

Ποιοι χάνουν ;

Χάνουν μόνο ο Ελληνικός λαός και η Ελλάδα. Χάνουν για τους λόγους που ανέφερα και πιο πάνω όσο αφορά το νόμισμα και την αγοραστική δύναμη του. Όταν για παράδειγμα τα εβδομαδιαία απολύτως απαραίτητα ψώνια στο σούπερ μάρκετ θα κοστίζουν όσο ένα iphone σήμερα. Χάνουν τον πλούτο της χώρα τους που θα τους τον πάρουν στο 1/5 της σημερινής του αξίας για να κερδίσουν ένα πιάτο φαϊ. Χάνουν την ζωή τους θα χάσουν τα πάντα. Άλλωστε δε θα είμαστε η πρώτη ούτε η τελευταία χώρα που θα έχει πετρέλαια , φυσικό πλούτο και ο λαός της θα πεινάει. Και η Βενεζουέλα έχει και η Αργεντινή και η Νιγηρία ........

Και για όσους νομίζουν πως αυτά που ζούμε σήμερα είναι ο πάτος του βαρελιού και θεωρούν ότι ο λαός μας είναι εξαθλιωμένος, θα τους συμβούλευα να ανοίξουν λίγο τα μάτια τους και αν δεν μπορούν να πάνε μία βόλτα στις χώρες που προανέφερα να δουν ιδίοις όμμασι τι θα πει πραγματική φτώχεια και εξαθλίωση όπου σκοτώνουν στους δρόμους παιδιά 11 χρονών για να τους πάρουν μία φετούλα ψωμί που τρώνε. Ας κάνουν τον κόπο να ψάξουν στο ίντερνετ (όσο ακόμα το έχουν) να βρουν βίντεο, αρχεία, μαρτυρίες για την κατάσταση που επικρατεί εκεί.

Τώρα όσο αφορά την εθνική υπερηφάνεια που μερικοί επικαλούνται επειδή ο Αλέξης και ο Γιάννης με ένα ν τους έδωσαν με την κόντρα στην ευρωπαϊκή ένωση δεν νομίζω ότι θα τους βοηθήσει και πολύ στο μέλλον στο ταμείο του σούπερ μάρκετ..........

Ας ευχηθούμε να κάνει λοιπόν την μεγάλη κυβίστηση και να μην μας πάει στην δραχμή γιατί αλλιώς:

Περαστικά μας συνΕλληνες και καληνύχτα Ελλάδα.........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου