Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Ο νεοέλληνας ο εχθρός και η καταστροφή της Ελλάδας………


Θα ξεκινήσουμε με αυτούς που για ακόμα μία φορά θα τρέξουν να μας βρίσουν για το άρθρο μας αυτό, οι οποίοι όμως κάθε φορά που κάποιο άρθρο μας επιβεβαιώνεται εξαφανίζονται μην έχοντας τίποτα να πουν αλλά μυαλό δεν βάζουν. Οπότε καλό θα είναι πριν βιαστούν να μας βρίσουν επειδή θίχτηκαν που άκουσαν αλήθειες να ρίξουν μία ματιά στο παρελθόν τι έλεγαν σε αντίστοιχα άρθρα και τι έγινε μετά. Στο Ελλαδιστάν όπως σε όλα τα πράγματα από το πιο απλό έως το πιο σοβαρό βασιλεύει η βλακεία, ο ωχ αδερφισμός και από τον καναπέ πάντα ψάχνουμε σε ποιόν να ρίξουμε τις ευθύνες οι οποίες τις περισσότερες φορές είναι δικές μας, και αυτό για να την πέσουμε για ύπνο με την αίσθηση ότι κάτι είπαμε, κάτι κάναμε.

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Κέρδισε η Βλακεία……….


Όπως ήταν αναμενόμενο και όπως είχαμε προβλέψει σε άρθρο μας πριν ένα μήνα η αποχή ήταν μεγάλη και με την βοήθεια των νέων αλλοδαπών ψηφοφόρων το μήνυμα που ήθελαν να στείλουν οι Έλληνες μέσα από την αποχή τους πήγε στα σκουπίδια.

Με αυτήν την πράξη δείξαμε για ακόμα μία φορά πόσο ανώριμος λαός είμαστε, και τελικά πόσο δεν αγαπάμε την χώρα μας. Αφήσαμε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπών να διαμορφώσουν το πολιτικό κλίμα της επόμενης μέρας στην Ελλάδα σε βάρος πάντα των Ελλήνων.