Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Η δημοκρατία πέθανε στην χώρα που την γέννησε……..


Με αφορμή την άνανδρη δολοφονική επίθεση κατά δημοσιογράφου και μετά από όλα όσα ακούμε αυτές τις μέρες περί τρομοκρατίας και επαναστατών και γενικά όλες αυτές τις μπαρούφες που προσπαθεί το σύστημα της σύγχρονης χούντας να περάσει στον λαό σαν δικαιολογία για τις πράξεις του, επιλέξαμε να κάνουμε μία αναδρομή στο θέμα τρομοκρατία στην Ελλάδα για όσους έχουν κοντή μνήμη ή είναι αφελείς και πιστεύουν αυτά που τους λένε.

Ακούμε λοιπόν από όλους ότι προσπαθούν να σκοτώσουν την δημοκρατία ή ότι η δημοκρατία πέθανε και μάλιστα στην χώρα που γεννήθηκε, όλα αυτά μετά από 35 χρόνια δράσης της σύγχρονης τρομοκρατίας στην Ελλάδα. Εμείς όμως και δεν συμφωνούμε με αυτήν την άποψη και πιστεύουμε ότι είναι λάθος γιατί πολύ απλά η δημοκρατία στην Ελλάδα δεν πέθανε το 2010 αλλά το 1981. Ακριβώς όπως το διαβάζετε, κατά την άποψή μας η δημοκρατία στην Ελλάδα πέθανε το 1981 με την εκλογή του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία.

Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Όσο πλησιάζουμε στις εκλογές……..


Πολλά θα ακούσουμε θα δούμε και το χειρότερο θα νιώσουμε τους επόμενους μήνες και όσο θα πλησιάζουμε προς τις εκλογές που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι διπλές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Όπως έχουμε γράψει σε πολλά άρθρα μας στο παρελθόν όσο αφορά τα σχέδια του ΓΑΠ και των συμμάχων του διαπιστώνουμε ότι φτάνουμε στο τέλος σε ότι έχει να κάνει με την υλοποίηση τους αλλά και στο τέλος του ανεξάρτητου και ελεύθερου κράτους που λεγόταν ΕΛΛΑΣ.