Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα που θα βγει απ’ την Ευρωζώνη……


Ακούμε όλο αυτό το διάστημα από τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ και μερικούς δήθεν αναλυτές να μας λένε ότι αν η χώρα μας πτωχεύσει αυτό θα είναι καταστροφή για την Ε.Ε. Έτσι όλοι οι Έλληνες καθόμαστε και κοιτάμε τα μέτρα και τα δεχόμαστε γιατί γλυτώσαμε τα χειρότερα όπως μας λένε.

Είναι όμως η αλήθεια αυτή; Κατά την γνώμη μας όχι. Ας δούμε όμως γιατί δεν είναι έτσι τα πράγματα και γιατί στην ουσία οι δυνατοί της Ευρωζώνης θέλουν την έξοδο της Ελλάδας αλλά και άλλων χωρών που είναι σε παρόμοια κατάσταση με εμάς από την ΟΝΕ.

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Οι Έλληνες θυσία στα σχέδια των ανθελλήνων……


Κάτω από πολύ μεγάλη θλίψη, πόνο και αγανάκτηση έως εξαγρίωση για την άδικη θυσία τεσσάρων συνανθρώπων μας, τους πιο αθώους μάλιστα είμαστε αναγκασμένοι να πούμε κάποια πράγματα για να μην περάσει και ξεχαστεί αυτή η σημερινή δολοφονία (θυσία). Όχι μόνο αυτών των τεσσάρων αδικοχαμένων αλλά όλων των Ελλήνων. Γιατί αγαπητοί φίλοι η δολοφονία αυτή σήμερα δεν έγινε σε βάρος των τεσσάρων ανθρώπων μόνο, αλλά σε όλους τους Έλληνες.

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Η Φούσκα του ΔΝΤ έδωσε παράταση χρόνου στο ΠΑΣΟΚ να ολοκληρώσει το ξεπούλημα…..


Δυστυχώς η αλήθεια είναι πικρή και άσχημη με όσα συμβαίνουν στην χώρα αυτή και όσα ο Ελληνικός λαός και τα παιδία μας θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στο μέλλον. Το ΠΑΣΟΚ με την φούσκα των ομολόγων της Goldman Sachs μας έβαλε στην ΟΝΕ και με την φούσκα του ΔΝΤ θα μας βγάλει. Το έχουμε πει πολλές φορές και δεν θα σταματήσουμε να το λέμε ότι η χρεωκοπία είναι μονόδρομος και η έξοδος μας από την ΟΝΕ σίγουρη και μαθηματικά τεκμηριωμένη.