Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Η Ελλάδα πρέπει να διασωθεί πρώτα από τους Έλληνες που την καταστρέφουν…….


Κανονικά είχαμε σκοπό να κάνουμε ένα άρθρο για το τι πρέπει και μπορεί να κάνει κάποιος απέναντι στους τραμπούκους (εισπρακτικές) που προσέλαβε το κράτος για να κυνηγήσει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο. Λέτε και το κατάστημα που πουλάει τσάντες σε απόσταση 20 μέτρων από καμιά δεκαριά λαθρομετανάστες από βίτσιο δεν καταβάλει το ΦΠΑ η γιατί θέλει να κλέψει το κράτος. Όμως με όσα βλέπουμε να συμβαίνουν στην χώρα μας τις τελευταίες μέρες αποφασίσαμε να αφήσουμε το θέμα αυτό για την ερχόμενη εβδομάδα και να γράψουμε για τα χάλια μας.

Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Τελικά τι κωλολαός είμαστε…………


Φυσικά αναφερόμαστε στα τελευταία γεγονότα όσο αφορά τις κινητοποιήσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΠΑΜΕ και λοιπών αργόμισθων βολεμένων ανθελλήνων χαραμοφάηδων που αντί να έχουν βάλει την ουρά κάτω από τα σκέλια για όλα τα δεινά που έχουν φέρει σε αυτήν την χώρα και την αιματοκύλησαν στο παρελθόν, προσπαθούν ακόμα και σήμερα που είμαστε με το πιστόλι στον κρόταφο να φάνε από τις σάρκες των Ελλήνων ότι έχει απομείνει.

Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Το ΔΝΤ είναι εδώ για να ανακοινώσει την πτώχευση για λογαριασμό του ΓΑΠ…….


Αυτά είναι τα οφέλη του Αμερικάνικου διαβατηρίου και της πλήρους υποταγής στην μαμά Αμερική. Ο ΓΑΠ λαμβάνει τώρα από την μητέρα πατρίδα την βοήθεια του να μην είναι αυτός που θα ανακοινώσει το δυστυχώς επτωχεύσαμεν. Για λογαριασμό του και μέσα στα πλαίσια των ανθελληνικών σχεδίων έρχεται το ΔΝΤ να το κάνει ώστε με την βοήθεια των πράσινων ΜΜΕ ο μέγας προδότης του έθνους όπως θα τον γράψει η ιστορία να βρει ένα ακόμα άλλοθι για να αποποιηθεί των ευθυνών του.

Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Κυβέρνηση παπατζήδων ……..


Δυστυχώς δεν μπορούμε να δώσουμε κανένα άλλο χαρακτηρισμό στην σημερινή κυβέρνηση αν και θα το θέλαμε πάρα πολύ στην δύσκολη φάση που είναι η χώρα. Φυσικά περιμέναμε ότι ο Καραμανλής θα έβγαινε αληθινός όταν έλεγε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ο δρόμος της ανευθυνότητας και ο λαός θα κληθεί αργότερα να πληρώσει πολύ περισσότερο την κρίση αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι το αργότερα ήταν σε 6 μήνες.

Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Αυτός ο λαός είναι καταδικασμένος να εξαφανιστεί………


Θα μπορούσαμε να αναφερθούμε σήμερα στα τελευταία γεγονότα που συμβαίνουν με το θέμα δανεισμού της χώρας τα επιτόκια και όλα αυτά. Πιστεύουμε όμως ότι το θέμα το έχουμε εξαντλήσει και έχουμε πει κάμποσες φορές τι θα συμβεί στο μέλλον και πως, μένει μόνο να βγούμε αληθινοί που όπως φαίνεται δεν απέχουμε και πολύ από την ημέρα της επιβεβαίωσης μας.

Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Τρομοκρατήστε τους Έλληνες για να περάσετε τα σχέδια μας…….


Η φράση αυτή που επιλέξαμε να βάλουμε σαν τίτλο είναι ακριβώς όπως ειπώθηκε στον Γιώργο Παπανδρέου τις πρώτες μέρες διακυβέρνησης του από τα ξένα κέντρα εξουσίας και αφορούσε τον τρόπο που έπρεπε να κινηθεί για να φέρει σε πέρας την αποστολή του.