Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Επιδιώκουν «τουρκική κοινότητα» στη Θράκη!


ΓΙΩΡΓΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ;

Μεσοπρόθεσμος στρατηγικός στόχος της Άγκυρας στη Θράκη –σύμφωνα με απόρρητες διπλωματικές εκθέσεις– είναι σε πρώτη φάση ο «εθνικός προσδιορισμός» της μουσουλμανικής μειονότητος, ώστε ν’ αναφέρεται ως τουρκική. Κι αυτό ήδη ενεργοποιείται από την Άγκυρα μεθοδικά. Σε δεύτερη φάση, η αναγωγή της σε «τουρκική κοινότητα», κατά το πρότυπο της τουρκοκυπριακής!

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Ο Γ. Παπανδρέου δεν έλεγε προεκλογικά ότι τα είχε «κανονίσει» με τις Βρυξέλλες;


Η οικονομία είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να την αφήνουμε στα χέρια μαθητευόμενων μάγων. Το πάθημα που πήραμε με τους πράσινους μάγους (1996 – 2004) φαίνεται ότι δε μας έγινε μάθημα και οι “πράσινοι” που ήλθαν πάλι στην εξουσία υποτίθεται με μια νέα πρόταση διακυβέρνησης να μας σώσουν, φαίνεται ότι κάνουν ακριβώς τα ίδια χωρίς να έχουν αλλάξει από τότε στο ελάχιστο. Είναι λογικό φυσικά για κάθε νοήμονα άνθρωπο να αναρωτιέται πως είναι δυνατό το κόμμα που έφερε την χώρα σε αυτήν την κατάσταση με την 20ετή διακυβέρνηση του να φτιάξει τα πράγματα τώρα;

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Πληρωνουν τους λαθρομεταναστες για να μεινουν στην Ελλαδα!!!


ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ!

ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝOYN

Για να παραμείνει μια οικογένεια αλλοδαπών στην Ελλάδα, πρέπει το εισόδημα που δηλώνει ο πατέρας να είναι 8.000 Ευρώ ετησίως, συν 20% για κάθε προστατευμένο μέλος (σύμφωνα με τον νόμο, που πάνε να τον καταργήσουν).

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Οι σταυροί, οι εικόνες και ο Γιωργάκης


Θα μας τρελάνουν οι θιασώτες του Διαφωτισμού και του ορθολογισμού;

Τα αμερικανάκια της Ευρώπης που θέλουν, καθώς φαίνεται, να κυριαρχήσει σε αυτήν ο μωαμεθανισμός, θέλουν λέει να βγουν οι εικόνες και οι σταυροί από τα σχολεία. Και στηρίζουν το δίκαιο της αξίωσής τους στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων!

Τι και αν η συντριπτική πλειοψηφία των Ευρωπαίων επιθυμεί σταυρούς και εικόνες στα σχολεία;

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΥΔΗ ΤΖΕΦΡΥ-ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ!


Wellcome to  ''PASOKOKISTAN''  former "Hellenic Republic".......

Δήλωση Γιώργου Παπανδρέου όταν εξήγγειλε ότι θα δώσει την ελληνική ιθαγένεια στη δεύτερη γενιά (ΛΑΘΡΟ)μεταναστών και το δικαίωμα ψήφου στις δημοτικές εκλογές.

«υπήρξαμε και εμείς πρόσφυγες και κάθε ελληνικό σπίτι γνωρίζει από μετανάστευση και προσφυγιά»

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΙΤΑΝΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ


Σήμερα αποκαλύφθηκαν και στους πιο δύσπιστους συμπατριώτες μας οι πραγματικές προθέσεις του Γιωργάκη. Μιλώντας στο Forum για τη λαθρομετανάστευση, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι είναι αποφασισμένος να προωθήσει τη νομιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών, την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας στα παιδιά της δεύτερης γενιάς, τη συμμετοχή στις βουλευτικές εκλογές όσων θα έχουν την ιθαγένεια και στις δημοτικές εκλογές όλων.

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

Τα «παίρνουν» από τους πλούσιους για να τα δώσουν στους φτωχούς, ή το αντίστροφο;


Από επικοινωνία η κυβέρνηση Παπανδρέου παίρνει άριστα 10. Επέλεξε να ανακοινώσει την ίδια μέρα «σκληρά» μέτρα για τους έχοντες και έκτακτο επίδομα για τους φτωχούς. Έτσι κατάφερε, βοηθούμενη ασφαλώς κι από τα δικά της Media, να περάσει στον κόσμο το σύνθημα «Εμείς τα παίρνουμε από τους πλούσιους για να τα δώσουμε στα φτωχαδάκια». Και μπράβο του κ. Παπακωνσταντίνου για την κίνησή του αυτή. Όντως, το να φορολογείς έκτακτα τα κέρδη των 300 μεγαλοκαρχαριών και να βοηθάς αγρότες, συνταξιούχους, μισθωτούς, ευπαθείς κοινωνικές ομάδες είναι πολύ… σοσιαλιστικό.

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Ο ομφάλιος λώρος που συνδέει το Μαξίμου με την 5η Διεθνή και την "τρομοκρατία" αποκαλύπτεται...



Απίστευτος για πρωθυπουργός...

Σε αυτόν τον Κουίσλινγκ ανέθεσε το 43% να μας κυβερνήσει!

Ο Βίλυ Μπραντ είχε δίπλα του τον Βάλτερ Γκιγιώμ.

Οι "Γκιγιώμ" του Παπανδρέου, πώς λέγονται;

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

ΝΕΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΙΒΑΝΩΦ ΣΤΟ BBC EKΘΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


(S.O.S.) ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΤΑ ΗΓΕΤΙΚΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ! ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ!

Με συνεργάτες τους καλασνικοφόρους της Αγίας Παρασκευής και το μπάχαλο της Νέας Δημοκρατίας, που επισκιάζουν κάθε τι άλλο στην καθεστωτική ενημέρωση, η κυβέρνηση του Γιώργου Ππανδρέου ετοιμάζει ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ και για την Μακεδονία σε σύντομο χρονικό διάστημα μάλιστα, όπως εκτιμούν και αφήνουν να εννοηθεί τα υψηλότερα ηγετικά κλιμάκια των Σκοπίων.